Yağlı Radyatör

Isıtma cihazları arasında en az elektrik harcayan ve en sağlıklı ısıtma sistemini sunan yağlı radyatör çeşitleridir. Bu işlevsel ve sağlıklı ısıtma sistemini kullanarak elektrikten tasarruf edebilirsiniz. Aynı zamanda bu radyatörler kış aylarında kapalı ortamlarda sağlıklı ısınmanızı da sağlar. Havayı kurutmaz ve sağlıklı ortam sunar. İstediğiniz yere kolaylıkla taşıyabilir ve istediğiniz odayı istediğiniz yeri ısıtmak için kullanabilirsiniz. Ortam ısısını istediğiniz seviyede ayarlayabilirsiniz. İşlevsel, sağlıklı, güvenli ve tasarruflu ısıtma sistemi arayanlar için bu sistem en iyi seçeneklerden biridir. Elektrik faturanız ısıtıcılar yüzünden sizi üzüyorsa yağlı bir radyatöre geçerek daha az ödeyebilirsiniz. Sayfamızda sizlere Luxell kalitesi ile sunduğumuz yağlı radyatör seçeneklerine ulaşabilir ve uygun fiyat seçenekleri ile alarak, yaşam alanlarınızda her zaman sıcak kalabilirsiniz.

Yağlı Radyatör Çeşitlerinin Özellikleri Nelerdir

Isıtma sistemleri arasında sağlıklı ortam, elektrikten tasarruf ve çok yönlü ısıtma ile öne çıkan yağlı radyatör çeşitleri oldukça avantajlı ısıtma sistemi seçenekleridir. Konforlu ısıtma sağlayan u ısıtma sistemleri elektrikle çalışır. Peteklere benzerlik gösteren radyatörlerin içinde yağ bulunur. Elektrik yağı ısıtarak yayar. Radyatör içindeki ısı her noktaya yayıldığından ortam da çok daha etkili şekilde ısınır. Taşınabilir şekilde tasarlanan bu radyatörler işlevsel ve kullanışlıdır. Havayı ısıtmadan direk ortama veren sistem sayesinde hava kurumaz. Bulunduğu odanın tamamını, eşit şekilde ısıtır. Petek tasarımına benzeyen dilimli tasarım sayesinde kapatıldıktan sonra da bir süre ortamın sıcak kalmasını sağlar. Dilim sayısı, watt özellikleri, ısıtma seviyesi, ebatlar ve donanım özelliklerine göre farklı yağlı radyatör çeşitleri bulunur. Örneğin; çok tercih edilen LUX-1235 Dijital Yağlı Radyatör, 11 dilimli 12300 watt gücünde performansı yüksek seçeneklerden biridir. Bu modelde zaman ayarı, anti freeze fonksiyonu, uzaktan kumanda gibi avantajlı özellikler öne çıkar. Sayfamızda farklı model seçeneklerine göz atabilir, ihtiyaçlarınıza uyacak bir modeli satın alabilirsiniz.

Yağlı Radyatör Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Seyyar, tekerlekli petek şeklinde olan yağlı radyatör su yerine yağ ile çalışır. Birçok açıdan diğer ısıtma cihazlarından çok daha avantajlıdır. Bu tarz radyatörler, elektrik ısıtıcılar arasında en sağlıklısı olarak bilinirler. Ayrıca direk ısı vermediğinden havayı kurutmazlar. Elektrik tüketimi diğer cihazlara göre daha azdır. Taşınabilir olması işlevsellik açısından kolaylık sağlar. Isıttığı ortamın tek bir kısmını değil tüm alanı eşit olarak ısıtır. Güvenli kullanım sunduğundan yangın gibi olumsuz sorunlar yaratmaz. Dilim sayısına göre farklı büyüklükteki alanları ısıtabilir. Ortam büyüklüğüne göre dilim sayısı tercih edebilirsiniz. Örneğin, 9 dilim radyatörler orta büyüklükteki alanlar için ideal ısıtma sağlar. Dilediğiniz alanlar için sağlıklı, işlevsel, verimli ısınma sisteminde sahip olabilirsiniz. Sayfamızda sizlere sunduğumuz kaliteli radyatörleri uzun süre ilk günkü performansları ile kullanabilirsiniz.

Yağlı Radyatör Nasıl Kullanılır?

Elektrikle çalışan yağlı radyatör fişe takılmadan önce genel elektrik sisteminin direncinin uygun olduğundan emin olunmalıdır. Kullanma talimatları mutlaka okunmalıdır. Talimatlara göre cihazı kullanmak en doğru yoldur. İlk olarak yani alınan yağlı radyatör modelinin montajı yapılmalıdır. Montaj yaparken izlenecek adımları kısaca şu şekilde özetleyebiliriz. Kutu içeresinde kelebek somunlar ve tekerlek tutucu plaka bulunur. Radyatör kapalı konumda ve kesinlikle fişe takılı olmamalıdır. Radyatör özenli bir şekilde tersine çevrilir. Tekerlek plakaları kelebek somunlarla radyatöre sabitlenir. Somunlar iyi sıkılarak, tekerlekler güvenli hale getirilir. Radyatör dik konuma getirilir ve kullanıma hazır olur. Çalıştırmak için ise radyatörün ısıtılmak istenen alana ısıyı her yere yayabilecek şekilde konumlandırılması gerekir. Radyatör sağlam şekilde konumlandırıldıktan sonra, elektrik kablosunun fişi uygun prize takılır. Bu süreçte cihazın sağlam durduğundan emin olunmalıdır. Ayrıca radyatöre hiç bir şey örtülmemelidir. Fiş takılmadan önce termostat min ayarına güç düğmeleri de kapalı konuma getirilmeli, fişi taktıktan sonra termostatı max ayarına getirmelisiniz. Sıcaklık istediğiniz seviyeye geldiğinde termostatı sat yönünün tersine çevirin. Güç gösterge ışığı söndüğünde oda sıcaklığı sabit kalacaktır. Kapatacağınız zaman güç düğmesini kapalı termostatı da min ayarına getirmelisiniz. Kullanım sırasına radyatörün üstüne kesinlikle bir şeylerle örtülmemesi gerekir. Peteklerin açık olması ve havayla teması önemlidir.

Yağlı Radyatör Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kullanımı çok kolay olan yağlı radyatör istenen alanlarda istenen seviyede ısıtma sağlar. Elektrikle çalışan sistem kablo aracılığı ile fişe takılarak elektrik gücü etkin hale getirilir. Elektrikli bir radyatör kullanmadan önce dikkat edilmesi gerekenleri şu şekilde sıralayabiliriz. Radyatörü fişe takmadan önce ana gerilimi, evinizdeki elektrik sisteminin gerilimine karşılık gelmeli. Banyo gibi su ve nemli ortamlarda radyatör kullanmayın. Radyatörü kullanırken temiz tutmaya, petek aralarında kalıntı olmamasına dikkat edin. Benzin, boya gibi yanıcı maddelerin bulunduğu ortamlarda radyatör kullanmayın. Cihazın kablolarını halının altından geçirmeyim, üzerine bir şey örtmeyin. Cihazı kapatacağınız zaman tüm kontrolleri kapalı konuma getirin ve cihazı fişten çekin. Kontrol bölmesinin hava çıkışlarını kapatmayın. Cihazın bir metre kadar etrafında kolay deforme olacak objeler tutmayın. Isınma seviyelerini kademe olarak değiştirebilirsiniz. Ortam sıcaklığına göre kademe ayarı yapabilirsiniz. Aldığınız cihazın kullanma talimatlarını okumalı ve buna göre kullanıma başlamalısınız. Genel olarak dikkat etmeniz gerekenleri yukarıda belirttik. Bunun dışında 3 yaşın çocukların cihaz yanında yalnız bırakılmaması da gerekir. Cihaz zararsız ve güvenlidir. Ancak önlem almak da gerekir. Yağlı radyatör çok olay şekilde kullanılabilir. Evin su ve nem olmayan her yerinde ısıtma cihazı olarak tercih edilebilir. Ancak ısıtma yapılacak ortamın gerektiği gibi yalıtılmış olması gerekir.

Yağlı Radyatör Çeşitleri

Sağlıklı ve çok verimli ısınma olanağı sunan bu radyatörlerde donanım olarak farklı özellikler bulunabilir. Petek dilim sayısı, watt gücü, teknolojik donanım ve tasarım olarak çeşitli modeller bulunur. Luxell yağlı radyatör modelleri tasarruf sağlayan ve ısıtmayı istenen verimde sağlayan modellerdir. LUX-1225 modelinde 9 dilim, 3 ısıtma seviyesi, anti freeze fonksiyonu, kablo sarma aparatı özellikleri öne çıkarken ürün 3 yıl garantilidir. LUX-1320 yağlı radyatör modeli 11 dilim, 3 ısıtma seviyesi, 2300 watt güç, anti Freeze özellikleri gibi özelliklere sahiptir. LUX-1235 modeli ise 2300 watt, 11 dilim, 3 ısıtma seviyesi gibi özelliklerin yanında kumandalıdır. Bu modelde 14 saate kadar zaman ayarı da vardır. Devrilme emniyeti tüm modellerde bulunur. Genişlik, yükseklik ve derinlik özellikleri farklı olabilir. Ürün açıklamalarında detaylı teknik bilgiler yer alır. Siyah ve beyaz renk seçenekleri olan modeller tercih edilebilir. LUX-1235 11 Dilim Dijital Radyatör minimal şık tasarımıyla öne çıkan bir modeldir. Uzaktan kumandalı olan model aşırı ısınmaya karşı da korumalıdır. Luxell hem tasarım hem de teknik donanım açısından üstün kalitede yağlı radyatör seçenekleri sunar. Tüm Luxell modelleri 3 yıl garantilidir. İsterseniz siyah isterseniz beyaz renkte şık tasarımlı ve çok verimli Luxell modellerini tercih edebilirsiniz. Uzaktan kumanda, 24 saat zaman ayarı gibi işlevsel özellikleri olan modellere göz atabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR